Warning: Use of undefined constant EDD_PLUGIN_FILE - assumed 'EDD_PLUGIN_FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/40/d392253721/htdocs/blog/wp-content/plugins/font-uploader/font-uploader-free.php on line 59

Warning: Use of undefined constant ‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’ - assumed '‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/40/d392253721/htdocs/blog/wp-config.php on line 92
Un pas endavant en el tractament de l’ARTROSI | CEMU | Blog

Un pas endavant en el tractament de l’ARTROSI

  • mai 07 / 2018
  • 0
Centre Mèdic Utset

Un pas endavant en el tractament de l’ARTROSI

Un pas endavant en el tractament de l'ARTROSI

CEMU fa un pas endavant en MEDICINA
REGENERATIVA pel tractament de l´ARTROSI, amb la creació
de una nova tecnología:
Q-CYTOKINE

QREM

Q-cytokine és un nova tecnologia
biomèdica que permet obtenir el nou
PLASMA RIC EN CITOQUINES
Per incrementar el potencial regeneratiu que fins ara teníem amb el
Plasma, aconseguim aïllar les Citoquines i augmentar el poder
reparador i regenerador del tractament contra l’artrosi.
CEMU treballa des de fa molts anys en la investigació pels tractaments contra el dolor, i, especialment en el camp de la Medicina Regenerativa. I, tot i que són estudis complexes que triguen en consolidar-se, ens il·lusiona poder aportar el nostre coneixement per millorar les condicions de vida i de salut de les persones.

I també ens il·lusiona poder a col·laborar amb un gran equip de professionals, persones innovadores, científics, bioenginyers, químics, físics, biòlegs, enginyers, metges… que treballen en aquest projecte; persones involucrades en un mateix objectiu: avançar en la medicina pel tractament de les malalties.

Amb el nou dispositiu Q-Cytokine, el primer lab-in-a-box per al tractament natural autòleg amb Plasma Ric en Citoquines, millorem la teràpia per frenar l’avanç de l’ARTROSI i l’ARTRITIS
Es tracta d’una tecnologia pionera. A partir de la sang del pacient obtenim un sèrum ric en citoquines, que posteriorment és infiltrat en l’articulació malalta del pacient per restablir l’equilibri biològic i frenar l’avanç de la malaltia.
Què son les CITOQUINES
Les CITOQUINES són un tipus de molècules proteiques que es troben a les cèl·lules de la  sang i que són utilitzades en la comunicació cel·lular.

Quan tenim una ferida, una inflamació o un trencament fibril·lar, el nostre cos té una resposta immediata i automàtica per anar a reparar el teixit lesionat. Les nostres plaquetes i defenses acudeixen a la zona i alliberen unes substàncies, les citoquines, que seran les responsables de regular la reparació, la regeneració i la remodelació per aconseguir que el teixit quedi curat, tal com ens passa a les ferides de la pell

Normalment aquesta resposta del nostre sistema immunitari s’activa de forma automàtica quan es produeix una lesió a qualsevol teixit i es posa en marxa el cercle virtuós de reparació, regeneració i remodelació.

Què és l’ARTROSI
L’ARTROSI apareix quan aquest cercle màgic de reparació es trenca i hi ha una descompensació entre la capacitat de inflamació i la potencia de curació del pacient. Això fa que el cartílag de les articulacions no es pugui reparar correctament, es vagi degradant i desgastant, fins desapareixer i finalment la fricció entre els ossos de l´articulació provoqui un dolor que ens pot arribar a invalidar. Les articulacions afectades poden ser petites, com les dels dits de mans i peus, o grans articulacions com columna,espatlles, malucs i genolls.
Algunes dades sobre la ARTROSI
23 milions d’europeus experimenten limitacions en les seves activitats diàries, degut a la Artrosi.
1 de cada 2 persones adultes desenvoluparà Artrosi de genoll duran la seva vida.
Serà la 4ª principal causa de discapacitat a escala mundial al 2020
Cada vegada més joves pateixen Artrosi
Fins ara, no teníem tractaments que “curin” l´Artrosis, tant sols analgèsics, antiinflamatoris, cortisona o àcid hialurònic, per acabar, finalment per implantar una  pròtesis. Amb la Medicina Regenerativa hem iniciat un nou camí cap a la curació.
Més informació: www.cemu.cat
Vídeo explicatiu Dr. Utset
Les citoquines son importants per a millorar la capacitat regenerativa del nostre cos.
www.youtube.com
Vídeo explicatiu Dr. Utset
Descripció del mètode i del dispositiu
www.youtube.com
Web QREM

Deixa un comentari