Warning: Use of undefined constant EDD_PLUGIN_FILE - assumed 'EDD_PLUGIN_FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/40/d392253721/htdocs/blog/wp-content/plugins/font-uploader/font-uploader-free.php on line 59

Warning: Use of undefined constant ‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’ - assumed '‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/40/d392253721/htdocs/blog/wp-config.php on line 92
BOTOX | CEMU | Blog

BOTOX

  • feb 14 / 2017
  • 0
acido hialuronico, arrugas, arrugas frente, arrugas ojos, Estètica, medicina estetica

BOTOX

Aclareix la teva mirada amb un toc de naturalitat
PROMOCIÓ FEBRER
si et fas un tractament de BOTOX® complert
et regalem una SESSIÓ D’ALTA HIDRATACIÓ FACIAL
valorada en 140€

La toxina botulínica (coneguda com Botox®) s’utilitza en medicina estètica, per mitjà del qual una proteïna natural i purificada és injectada en diferents zones per disminuir les arrugues del front i al voltant dels ulls.
Així aconseguim relaxar els músculs de la cara, suavitzar les arrugues i evitar que segueixin augmentant i aprofundint encara més. Amb aquest tractament t’ajudarem a que la mirada, les celles, el front, fins al contorn d’ulls es relaxin i adquireixin un aspecte més relaxat i suau, retornant a la teva expressió la relaxació pròpia d’unes bones vacances.

Així, juntament amb el nostre tractament d’alta hidratació facial, que és el resultat d’una precisa combinació d’àcid hialurònic, vitamines i antioxidants, corregirem els signes d’envelliment i restaurem els volums en tot el conjunt.
(Promoció vàlida fins el 28 febrer 2017)

Són molts els rumors falsos sobre el Botox®
A la nostra clínica arriben molts pacients amb preguntes d’incertesa, moltes vegades a causa de la gran desinformació produïda en alguns mitjans de comunicació o fòrums d’Internet.

Deixa un comentari